Gastenboek
Wolf

Datum: 14 mei 2015
Naam: Corine Krijnen-Visserman
Naam van uw kind: Wolf
Uw kind zat bij TRI.K.O. vanaf: januari 2015
Uw kind zat bij TRI.K.O. tot: heden

Wolf heeft het super naar zijn zin bij Trijntje. Na een spannende verhuizing had hij een paar weken nodig om te wennen, maar nu stapt hij met veel blijdschap bij Trijntje binnen en gaat meteen spelen. Vaak is hij daar nog zo druk mee, dat hij helemaal geen zin heeft om weer mee naar huis te gaan. Dat vind ik het belangrijkste. Hij voelt zich er goed, geliefd en bijzonder en hoeft zich nooit te vervelen met alle andere kindjes, het speelgoed, speelhuisjes en de hertjes. Geweldige kleinschalige kinderopvang!

Mika

Datum: 13 mei 2015
Uw naam: Marije van der Knoop
Naam van uw kind: Mika
Uw kind zat bij TRI.K.O. vanaf: juli 2014
Uw kind zat bij TRI.K.O. tot: heden

Mika heeft het enorm naar zijn zin bij Trijntje. Hij begint al te grijnzen zodra we de deur binnenstappen. Wij hebben gekozen voor Triko omdat we een gemoedelijke, kleinschalige opvang zochten. Bij Trijntje staan de kindjes bovenaan. Mooie ruime speelkamer waar ook nog lekker geknutseld kan worden en buiten een fijne speelplek waar je zelfs hertjes kan voeren. Trijntje is heerlijk nuchter maar ook superlief. Ze denkt goed met je mee. Ik ben heel blij dat Mika elke keer helemaal vrolijk bij Trijntje weg komt. Dankjewel :)

Elin en Ninthe

Datum: 5 mei 2015
Uw naam: Henrianne Alting
Naam van uw kind: Elin en Ninthe
Uw kind zat bij TRI.K.O. vanaf: maart 2012
Uw kind zat bij TRI.K.O. tot: heden (Ninthe)

Onze Elin kwam als eerste bij Trijntje, Elin is een verlegen meisje maar al snel voelde zij zich thuis bij Trijntje. Ook onze jongste dochter brengen we nu bij Trijntje en ook zij vermaakt zich enorm goed bij haar. Ninthe had een wat lastig ritme met slapen, met Trijntje in overleg dat ritme aangepast. Zij houdt rekening met hoe het thuis gaat.

Trijntje heeft een duidelijk ritme en duidelijke regels, maar daarnaast is er ook heel veel mogelijk! De meest gekke spelletjes, rollenspelen enz worden bedacht en Trijntje doet gezellig mee. Er wordt veel met de kinderen gedaan, er is veel speelgoed en wekelijks komen ze wel met een knutselwerkje thuis. Maar ook buiten kunnen ze heerlijk spelen, glijbanen, zandbak, huisjes, fietsjes enz.

Een heerlijke, veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en af en toe een lekkere knuffel krijgen!!

Carice en Vivian

Datum: 28 februari 2013
Uw naam: Rolien Woudberg
Naam van uw kind: Carice en Vivian
Uw kind zat bij TRI.K.O. vanaf: september 2008
Uw kind zat bij TRI.K.O. tot: mei 2014

Onze oudste dochter Carice was in 2008 de "eerste baby" die  Trijntje kreeg als gastouder. Voor ons als nieuwe ouders een hele stap om je   kind naar de oppas te brengen. Trijntje heeft Carice (en ons) echter   hartsikke goed ontvangen. Ze is heel lief voor de kinderen, maar houdt ook   van een duidelijke structuur en regels. Wij ervaren dat als heel prettig. Ook   ons tweede kind Vivian is vanaf 4 maanden naar Trijntje gegaan. Inmiddels   gaat onze oudste naar school en de BSO. Zij heeft 4 prettige jaren gehad bij Trijntje.   Onze dochter Vivian ( nu 2 jaar) gaat op dit momen 2 dagen in de week naar   Trijntje. Dit doet zij met veel plezier, nooit een verkeerd woord. Ik vind   Trijntje een hele fijne en betrouwbare gastouder. Zij heeft in de bijna 5   jaar nog nooit (ECHT) moeten afzeggen. Je kan op haar rekenen en in overleg   is veel mogelijk. Voor de kinderen heeft Trijntje een aparte speelkamer met   veel speelgoed en spelletjes. Ook knutselen is een favoriete bezigheid.   Buitenspelen kan lekker achter het hek en met uitzicht op de hertjes,

Ik kan TRIKO echt aanraden!

Rosalynn

Datum: 13 februari 2013
Uw naam: Willeke Huismans
Naam van uw kind: Rosalynn
Uw kind zat bij TRI.K.O. vanaf: januari 2009
Uw kind zat bij TRI.K.O. tot: heden

Geweldige oppas voor onze dochter Rosalynn, die daar met veel plezier  naar toe gaat. Rosalynn gaat vanaf oktober 2012 naar de basisschool en dus   minder naar Triko maar ze vraagt geregeld mag ik vandaag naar Trijntje.

Datum
Uw naam
Naam van uw kind
Uw kind zit/zat bij TRI.K.O. vanaf
Uw kind zit/zat bij TRI.K.O. tot
Wat vindt u van de opvang van uw kind(eren)?
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld